Alle video's op een rij

Hiphop is één van de populairste dansstijlen van dit moment. Onze enthousiaste crew leert je de vetste moves op echte Hiphop muziek. Buiten dat het natuurlijk heel leuk is om te doen, leent Hiphop zich er uitstekend voor om gezond bezig te zijn, want na een aantal lessen weet je zeker dat je conditie erop vooruit is gegaan.

Er zijn diverse leeftijdscategorie, niveaus en stijlen waaraan je kunt mee doen. Bekijk het lesrooster voor de leeftijden.

Als je ook zo wilt leren dansen moet je je zeker opgeven voor één van onze lessen Hiphop.

Wedstrijden hiphop, misschien iets voor jou?

Ook bestaat er bij ons de mogelijkheid om aan wedstrijden mee te doen. Jaarlijks worden er een aantal regionale wedstrijden georganiseerd door verschillende Limburgse dansscholen, maar je kunt ook aan landelijke IDO-wedstrijden meedoen. Op dit moment bestaat ons Hiphop-wedstrijdteam uit meerdere Nederlandse kampioenen.
Ook dansen diverse dansers internationale wedstrijden zoals de Open kampioenschappen, Europees kampioenschappen en zelfs Wereldkampioenschappen.

Wil je daar ook bij horen? Geef je dan snel op voor een Hiphop-les en kom eens een kijkje nemen bij de wedstrijdtraining.