Insane Madness

Volg ook als 1ste de Insanity® /Insane Madness drill workout bij Dansstudio Rick Schmitz! Wederom een concept waar we trots op zijn!

Wie wil er in de zomer nu niet goed in “shape” zijn. Dat betekend vaak dat er weer de nodige pondjes afgevallen moet worden. Dat kan nu ook bij Dansstudio Rick Schmitz!

Shaun T, een bekende personal trainer uit Amerika heeft een revolutionair fitnessprogramma ontwikkeld op DVD, Insanity® Workout. Met dit maximale interval fitnessprogramma verbrandt het lichaam tot 1000 calorieën per dag. Insanity is het méést succesvolle fitnessprogramma ooit! Als de nieuwe trendzetter in de regio op dans en fitness gebied kunnen wij natuurlijk deze workout niet zomaar voorbij laten gaan. Insanity is alleen voor thuis gebruik en mag officieel niet in groepsverband gegeven worden op dans en fitness scholen. Daarom ontwikkelden wij Insane Madness! Precies dezelfde workout, met de zelfde sfeer en zelfde resultaten alleen nu in groepsverband.

Insane Madness is ontwikkeld door Nicky Verleng en Michelle Devoi in samenwerking met Olga Hendrix. Olga heeft samen met Arnold Vanderlyde boxing aerobics geïntroduceerd op TV en is daarom geen onbekende in de fitness wereld. Onze instructeurs zijn officieel gecertificeerd en gediplomeerd omdat veiligheid en professionele begeleiding zowel bij deze workout als bij ons ten alle tijden prioriteit is!!

Ben jij gemotiveerd en gedisciplineerd genoeg? En wil je je uithoudingsvermogen vergroten? Neem dan een gratis proefles en ervaar het zelf. Ga deze uitdaging aan samen met onze crew aan en laat zoals veel andere mensen zien welke resultaten jij hiermee behaald hebt.